Украинска астроложка: Русия я чака кармична разплата, войната свършва през май

Астроложката Анна Федоренко направи прогноза, че войната в Украйна върви към своя пик и я сподели с украинците, пише УНИАН.

Федоренко определя двa важни етапа за Украйна през март и май.

Нумеролозите също посочиха двата най-вероятни месеца, когато военният конфликт ще приключи – март или май. 13 март – след тази дата, по думите на Федоренко, военните действия ще утихнат (тоест може да се надяваме, че кошмари като разрушението на Харков и ударите по Мариупол повече няма да има).

17 март – след тази дата подкрепата за Украйна ще се засили, което ще ѝ даде сила да преодолее някакъв проблем.

На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федороненко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека – подобно положение на звездите би му вещало „огромно наказание, чак до смъртта“, пише fakti.bg.

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна. Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация – особено, ако става дума за „сензации“ от рода на „Зеленски избяга от Украйна“ и „взрив в АЕЦ“.

В частност, много лесно човек ще може да се поддаде на паника от 30 март до 1 април. Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери.

Това ще накара тази страна изключително агресивно да налива в ушите на украинците всичките си лъжи, които може да измисли.

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от 20 май тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява Федоренко.

Дискусиите са закрити за тази страница