Пуснаха Борисов от ареста, той: Брутално, гадно, върнаха ни в комунизма (ОБНОВЕНА, ВИДЕО)

Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и бившият PR на Борисов Севдалина Арнаудова бяха освободени от ареста по-малко от 24 часа след задържането им. Освобождаването им означава, че към момента не им е повдигнато обвинение.

„Това беше брутално и гадно, върнахме сме в комунизма“, бяха първите думи на Борисов. Той обяви, че не му е повдигнато обвинение. Къщата му е била основно претърсена но нищо не е открито. „Влязоха вкъщи докато вечеряхме. Накрая установиха, че няма нищо и аз мислих, че си тръгват, а те с цялото им неудобство викат – трябва да ви арестуваме“, допълни бившият премиер.

Според Борисов за 24 часа при него не е дошъл „нито един милиционер“ да го разпита. „Министър-предсдателят вика полицаите. Той се явява свидетел на мафията – на Черепа. Момчета пишат и той им казва: „Отивайте да ги прибирате, че може да скрият доказателства“, така лидерът на ГЕРБ описа хронологията на действията.

Според Борисов той е задържан заради дело, по което е разпитван през декември. Адвокатът му Менко Менков обяви, че става дума за абсолютно незаконни действия.

 

 

Севдалина Арнаудова за ареста

 

Дискусиите са закрити за тази страница