Политически реакции на мащабната акция на МВР

„Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда… Много трудна задача за управляващите, защото заповедта за арест все пак изисква да се състави изречение с подлог и сказуемо…“, написа депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син във Facebook профила си тази вечер след новината за арест на лидера на партията. В същото време ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов опроверга информацията за задържане и уточни, че се извършва проверка.

В поста си Дилов казва, че това е „чудесен начин да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и т.н. В селото на въртоглавите всеки ден е панаир!“. 

Общинският съветник Борис Бонев коментира случилото се с думите „Време беше! Това трябва да бъде само началото, защото България е бедна, защото е крадена. София също!“ в социалната мрежа Facebook. 

 

Това е началото на края на настоящото управление. Ние ще предприемем абсолютно всичко, за да бъде това правителство свалено възможно най-скоро. Това го казвам на Бойко Рашков“, заяви Тома Биков от ГЕРБ. „В момента виждаме отново една ПР акция. Аз нямам притеснения. Притеснява ме това, че законите в България все повече и повече не се спазват. Това, което се случва е безпрецедентно. Показва законите в страната. Не може да се прави по подобен начин обиск“, категорична беше и Деница Сачева. „Тази акция идва само ден, след като се обяви новата социология, според която ГЕРБ не само наваксва изоставането от ПП, но и е напът да ги изпревари“, посочи Георг Георгиев.

Дискусиите са закрити за тази страница