От Левски готвят невиждана изненада за рождения си ден на 24 май

15 май сложи край на мъките на Левски за трофей, които тормозеха отбора и привържениците му от 2009 година насам.

Тази дата ще остане в историята на клуба, но ще бележи и началото на пълната промяна, която стартира със завръщането на Станимир Стоилов на „Герена“.

На 4 май бе поставено началото на преобразуването на „сините“ в истински отбор на народа. Мъри и компания пък го подпечатаха с победата над ЦСКА във финала. Така остава само идеята „Левски е вечен“ да бъде завършена на 24 май, когато ще се чества рожденият ден на тима.

Според запознати от доста време насам сред фенове, както и сред шефовете, цари сериозна организация, пише „Мач Телеграф“.

Очаква се този рожден ден на „сините“ да няма равен в сравнение с предишните. Дори и с този, когато Наско Сираков обяви, че има кандидат, който ще вдигне отбора на крака, но в последствие се оказа, че това е само блян, а той е станал жертва на обещанията без почва на Джо Диксън.

Засега обаче от „Герена“ не искат да разкрият повече подробности около мероприятията, които планират. Смята се, че в тях ще вземат участие доста известни личности, които не крият пристрастията си към Левски.

Именно с идеята „Левски е вечен“ са свързани и надеждите на Станимир Стоилов за бъдещето на отбора. Треньорът не скри при победата над ЦСКА-София, че не е толкова спокоен за бъдещето, както смятат мнозина. Най-вече заради дълговете, които продължават да тегнат над отбора. „Сините“ си признаха, че на този етап не могат да се справят с тях без помощта на феновете. А те вече са готови на мило и драго, за да продължат мечтата.

Дискусиите са закрити за тази страница