Монахиня благослови Атака на път за изборите

Атака стартира предизборната си кампания с благотворителност.

На откриването в централата на партията Волен Сидеров обяви за проява на цинизъм даването на пари за предизборни концерти и шумни сбирки, тъй като тези средства могат да бъдат изразходвани за нещо много по-ценно.

Лидерът на Атака получи благодарности от монахиняот Капиновския манастир край Велико Търново. Тя дойде лично да благодари на Сидеров, че е платил сметката за ток на манастира на стойност 3085 лева.

Стартирайки кампанията си, Сидеров изведе като основен проблем на страната ни емиграцията на младите хора в чужбина и подчерта, че те биха се върнали, ако всички политици им създадат условия за нормален начин на живот.

България е поставена в колониално робство и затова хората я напускат, възмути се Сидеров. Той бурно се възпротиви на всички управлявали до момента, които са отказвали да намерят начин да задържат младите в страната.

Лидерът на Атака съобщи, че мотото на предизборната му кампания ще бъде „Православна солидарност“. Като знак на своето съпричастие към проблемите на младежта тойучреди стипендия „Атака.“

Това не е подаяние, а наше задължение, заяви той.

Сидеров връчи първите шест стипендии на настоящи и бъдещи студенти от София, Русе и Пловдив, като обясни, че партия Атака ще покрие семестриалните такси на младежите за цялото им обучение, в който и да е ВУЗ.

Атакистът обеща, че това е само началото и ще раздаде подобни стипендии на още повече младежи. Той изрази увереността си, че ако всяка партия прави същото, то положението в страната скоро ще се промени.

Ако наричате това популизъм, то призовавам всеки политик да бъде популизъм, апелира Сидеров.

Той бе категоричен, че кампанията му ще бъде фокусирана изцяло в три аспекта – помощ, солидарност и грижа.

Коментари

Вашият коментар