Любовни искри! Валентин от "Игри на волята" обяви, че има връзка с…

Валентин напусна завинаги „Игри на волята“, на крачка преди финала, където неслучайно бе определян като един от най-умните и комплексни играчи. Въпреки че си тръгна на крачка от финала обаче, той е голям победител, защото получи нещо много по-хубаво от победата.

Часове, след като излезе от формата, Вальо показа какво се случва в личния му живот, където главна героиня се оказа не коя да е, а красивата учителка Елия, която също участва в риалити шоуто този сезон.

„Не спечелих игрите, но спечелих теб“, е написал единствено Валентин във фейсбук профила си, споделяйки снимка с новата дама на сърцето си. А в коментарите под поста му стана наистина горещо, защото никой не е очаквал такъв развой на събитията.

В личен план изглежда, че всичко за Валентин започва да се развива по мед и масло. Колкото до стратегията му в Игрите, той казва следното: „Когато влизах в Игрите нямах стратегия. Бях си казал, че ако племето ме оценява, то стратегия няма да ми трябва. Ако се представяш добре, имаш победи, хората няма да имат локига да те номинират. Впоследствие, като видях как се развиват нещата в племето, трябваше да си изградя стратегия.

Имам си и фаворити от всяко племе. Ако е от Приключенците, имам предвид от оригиналния състав – Милена. Тя беше доста срамежлива в началото, но има много качества и една от най-силните жени в този сезон. Радваше ме, че с всяка битка самочувствието ѝ се покачваше и показваше на зрителите, но и на участниците, че е способна на много. Има качества да стигне на финал.

От Бойците със сигурност Морунов! Той няма слаба битка, за мен е най-комплексният играч на сезона. От другия отбор – Боби и Елизабет. Тя е силна жена, но ми харесва, че е от хората, които имат стратегия. Боби също е много силен, комплексен, също ми допадна като човек. Много е стойностен, има хубава ценностна система. Познавам го и за мен е добър човек, и заслужава да е на финал. Ще съм щастлив, ако видя един от четиримата на финал.“/show.blitz.bg

Дискусиите са закрити за тази страница