Вучич: В Сърбия с лупа да търсите човек, който да каже лошо за България, няма да го намерите

Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич кацнаха край Летница, за да видят на живо част от трасето на „Балкански поток“. По-рано двамата лидери направиха инспекция на АМ „Европа“. 

„Цяла Европа сега нас ни гледа“, коментира премиерът Борисов. Той отново обясни, че след като работниците пристигнали у нас били под 14 дневна карантина. „От България през Сърбия все е Балкан, обединяващо има Балкани, все хубаво“, добави той. По думите му всякакъв газ щял да минава през трабите. „Борса, ние с теб може да го прекараме“, заяви премиерът. Той обяви, че ще заведе Вучич до манастира н Свети Сава.

„Надявам се че скоро ще съединим и двете части в област Зайча“, отбеляза Вучич. Той благодари на Борисов още веднъж и обяви ,че никой в Сърбия няма да каже лошо дума за България и българите. С лупа и микроскоп да тръгнете да търсите човек, който да каже нещо лошо за България няма да го намерите“, отбеляза сръбския президент. По думите му „Балкански поток“ значел икономичекси разтеж и за двете държави.

Дискусиите са закрити за тази страница