ВИДЕО Тошко Йорданов смени изчегъртването с раздробяване! Това обеща на модела ГЕРБ-ДПС

„Много избиратели виждат у вас шанс за нова визия в управлението, за откровение и незамитане на проблемите под килима. Мисля, че сте си взели поука от случилото се в последната година. Доказахте се като част от промяната и като хора, които държат на ангажиментите си. Основани на знанието и почтеността ценности, каквито вие имате, са важни. Партньорството в коалиция също е възможно, само ако има разбирателство и почтеност, а не невежество, арогантност и простащина, каквито имаше в изобилие доскоро“.

С тези думи президентът Румен Радев посрещна представителите на партия Има такъв народ за консултации преди да връчи мандат за съставяне на кабинет на първата политическа сила у нас – ПП. 

От името на ИТН думата взе дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, който явно си е взел поука от изминалите месеци и доста е посмекчил тона в изказа си.

„Ние винаги сме си спазвали думата. Ще продължим да бъдем такива, каквито сме., Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако и другите бъдат такива. В момента е важно да се надмогне егото. Моделът ГЕРБ-ДПС не е раздробен“.

„Слави Трифонов отдавна заяви, че ние ще направим всичко по нашите сили да има едно нормално правителство в страната, защото предизвикателствата са по-големи, подчерта Йорданов.

Дискусиите са закрити за тази страница