ВИДЕО! Ето как шеф Токев юрка мощния си Мерцедес по джанти

Появи се уникално видео, на което се вижда как шеф Андре Токев кара мощния си пикап Мерцедес по джанти, след като е изпил близо половин литър твърд алкохол. Кадите са публикувани днес и представят гледната точка на водач, който е карал зад пияния готвач. 

Защо и как двете задни колела на пикапа са останали без гуми, засега е мистерия. Видно от записа обаче шеф Токев изглежда не осъзнава какво се случва и след като прегазва първата си гума – задната дясна, той продължава да шофира по столичните улици по джанта, която буквално раздира асфалта.

Не повече от 20 секунди по-късно и втората гума – задна лява, пада и возилото буквално остава на пътя – по средата на трилентов булевард. Въпреки това обаче пияният в този момент мастър шеф продължава да натиска газта и хвърля искри от търкащия се метал по асфалта.

По непотвърдена засега информация Токев се е движил с поне 100 км/ч по околовръстното шосе в София, преди да се блъсне пиян в островче. Ударът е повредил ходовата част на Мерцедеса фатално и това е довело до падането на колелата.

Мастър шефът пък се оказа, че е шофирал с 1.9 промила алкохол, показва дрегерът. По данни на прокуратурата Токев е бил задържан по време на изпитателен срок за извършване на същото престъпление – шофиране в нетрезво състояние. Очаква се държавното обвинение да поиска постоянен арест за готвача.

 Източник: Флагман.бг

Дискусиите са закрити за тази страница