Без коментар: Булгмънци превземат Кралството

Брошура разпространявана в социалните мрежи и изпратена до Нова Нюз от българина Филип Добрев се изгаври с българите и румънците.

Европейският Съюз позволи на 29 млн. българи и румънци да дойдат в Обединеното Кралство. Под това название флаера сочи Британската партия на независимостта (БПН) като единствена възможност да бъде спасена планетата Земя и разяснява що е то българин и румънец и имат ли те почва на Острова.

Българите и румънците са онагледени със снимка на „отвратително, слизесто извънземно насекомо“. Новият вид „извънземни“, наречени Булгмънци (Bulgmanians) ще превземат Кралството до 2016г., след което и цялата планета. Инванзията на „единствено оцелелите индивиди във вселената“ е представена графически.

Спасителите на планетата съветват сънародниците си:

1. НЕ ги канете в дома си, та дори и да ви предлагат услуга или да работят за вас на занижени цени. Това е предоставена възможност за тях да ограбят дома ви или да изядат домашните ви любимци.

2. Излейте утайка от кафе около храстите на моравата и запалете ароматни свещи за през нощта, за предпочитане с успокояващ аромат на сандалово дърво или деликатна ванила.

3. Направете барикади от вестници „Дейли Мейл“, в случай, че гневните Булгмънските орди решат да преминат границата.

4. Конструирайте орбитално смъртоносно електромагнитно оръжие, с което да възспрете шантажирането на ЕС срещу исканията на Кралството да не допуска повече имигранти в страната.

5. Разбира се, гласувайте за Британската партия на независимостта (БПН).

Коментари

Вашият коментар