44-годишната Кети Кюхова – също застреляна

44-годишната Кети Кюхова е намерена убита и хвърлена в кладенец, дълбок два метра, научи NOVA. Тя е била застреляна, както и останалите членове на семейството й.Кладенецът се намира на метри от мястото, където беше открит джипът на семейството.

С това жертвите на жестокото убийство в Нови Искър стават 6. Във вторник в дома на семейството бяха открити телата на мъжа на Кети Кюхова – Неделчо Юнаков, на неговия син Георги (20 г.), на дъщерята на Кюхова – Нанси (16 г.), на приятеля на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Цяла нощ разследващите правиха огледи на къщата, в която бяха открити телата на петимата застреляни. А Кети Кюхова беше обявена за издирване.

Тази сутрин стана ясно, че е намерен джипът на семейството. Стъклото до шофьорското място е счупено, на негово място има найлон.

В близост до автомобила журналисти намериха тефтерче, в което са написани задължения – сметки за ток, към мобилни оператори. Предполага се, че то е на Кюхова. В него е споменато и името на Неделчо. 

Все още няма информация за заподозрян за жестокото престъпление.

 

 

Дискусиите са закрити за тази страница