4 тенденции при татуировките това лято

През лятото носим по-малко и по-изрязани дрехи. Често се виждаме по бански, което повишава интереса към боди арта. 

Въпреки че не е препоръчително да се правят татуировки през лятото, заради силното слънце, хората обичат да се татуират през този сезон. 

Каквато и да е причината да искате нова татуировка, ако мислите да добавите към колекцията си, има няколко дизайна, които професионалистите смятат, че ще бъдат актуални за лятото:

1. Татуировки на опашката (кръста)

2359441

Татуировките на долната част на гърба, близо до опашната кост, бяха много модерни през 90-те години, но това лято се завръщат с пълна сила. 

Долната част на гърба позволява абсолютна творческа свобода, така че ако обмисляте това място, можете да си направите всичко- от минималистични, изящни дизайни до флорални татуировки или дори по-сложни и богато украсени дизайни.

2. Пеперуди 

2359438

Още една мода от 90-те, която се завръща през 2022г. Татуировките с пеперуди са нежни и изящни, но тъй като станаха много често срещани, хората започнаха да ги избягват. 

Това лято пеперудите се връщат на мода и такава татуировка е чудесен вариант, ако искате нещо по-нежно и деликатно. Когато става въпрос за пеперуди, цветните татуировки са много добър избор. 

3. Плодове и растения 

2359439

Цветята са най-популярните татуировки в този стил, но това лято нещата ще се променят. 

Плодовете и растенията са друга тенденция, която ще бъде хит това лято. Свикнали сме да виждаме цветя, направени по толкова много различни начини. Макар и красиви, сега е време по-малко ценената (и по-тропическа) зеленина да влезе в светлината на прожекторите.

4. Татуировки с орнаменти 

2359440

Стилът на татуиране, който имитира дърворезба, също се очаква да предизвика фурор това лято. 

Тези татуировки са още една вечна класика, която се адаптира, за да изглежда изключително модерно и готино.

Имайте предвид, че тези татуировки обикновено се правят с черно и не изглеждат добре, когато са цветни. 

Дискусиите са закрити за тази страница