Явор Бахаров: Не съм удрял жена, нито полицай!

Явор Бахаров смята, че неговият арест и причините за него са силно преувеличени. Според публикуваната информация той е удрял момиче в късните часове на 3 срещу 4 март, налетял е и на младеж, който се е опитал да спре кавгата. Той обаче също бил нападнат от актьора.

Бахаров налетял и на униформен от пристигналия полицейски патрул, след което бил арестуван. След разигралите се сцени Явор е бил осъден на пробация.

„Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, Обичаме се, Обичайте се и вие“, написа Бахаров във Facebook.

Случаят днес бе коментиран и директора на столичната полиция старши комисар Георги Хаджиев, който потвърди за ареста.

„На 4 март в 1:30 ч. е получен сигнал на 112 за скандал между две лица. Колегите от Първо районно са реагирали веднага. Последвало е неизпълнение на полицейско разпореждане и лицето е отведено в районното. Задържан е под стража за 24 часа, след това е удължена за 72 часа. Признал се е за виновен и е осъден на пробация“.

Дискусиите са закрити за тази страница