Югоизточната част на София скоро с нова бизнес сграда – The Ring Tower

„Има сгради, които те респектират още с първия поглед

и The Ring Tower несъмнено е една от тях.“

Eлегантна мултифункционална бизнес сграда предстои да изникне в югоизточната част на София, е с РЗП 14704м2с 16 етажа офиси КЛАС А. Строителните работи вървят с интензивни темпове, като само за 2 месеца след положения фундамент сградата вече се изгражда над кота терен и следва стегнат линеен график. До края на календарната година ще е завършен грубият строеж, като успоредно ще са стартирали довършителните работи. Обявеният пусков срок е третата четвърт на 2020 година.

В The Ring Tower са предвидени още елегантен ресторант с хелти-ориентирана кухня, кафетерия, банков салон, магазини и двуетажен подземен паркинг с капацитет 80 паркоместа за автомобили и велосипеди.

Инвеститорската компания FLOR ROLF носи атестат за сигурност и надеждност, тъй като за последните 15 години има зад гърба си реализирани над 20 обекта, с обща застроена площ 200 000кв.м – както в столицата, така и във ваканционни курорти.

Когато офисът ви се намира във внушителна, сигурна и респектираща с вида си сграда, вие неминуемо си гарантирате правилното първо впечатление, a понякога то се оказва решаващо за сделки и партньорства. В днешните трудни времена, е изключително важно, когато наемаш професионалисти, да им подсигуриш максимално висок клас работни условия, за да бъдеш спокоен, че ще им е комфортно и ще съжителствате заедно дълго” – коментираПаскал Дойчев, собственик на инвеститорския холдинг, по повод най-новия си проект.

Той сподели още, че The Ring Tower е естествено продължение на дългогодишния опит на компаниите му в изграждането и менажирането на бизнес и жилищни сгради, морски и планински хотели, логистични бази и разбира се най-успешната у нас верига фитнес клубове Pulse Fitness&Spa, която също е негово дело както като инвестиция, така и като строителство и мениджмънт. Някой от емблематичните проекти на холдинга са най-луксозната апарт-хотел сграда у нас – Emirates Apart Residence, многократно награждаваните Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas.

Локация.

The Ring Tower е ситуирана на една от най-комуникативните бизнес точки в София – в непосредствена близост до Бизнес Парк София – в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София.

Локацията предполага лесно придвижване до центъра, а бързият контакт с околовръстен път осигурява удобни комуникации както с желани точки на града, така и безпрепятствено достигане до изходите на столицата. В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата.

В непосредствена близост са ситуирани всички най-големи в града вериги хипермаркети и „биг бокс“ решения като Фантастико, Била, Хит, Технополис, Спорт Депо, Декатлон и Икеа. В района има и множество ресторанти, а на 2 минути разстояние са София Ринг Мол и най-големият кинокомплекс Арена.

Класа. Стил. Престиж.

Внушителната 16 етажна сграда впечатлява със своята перфектно премерена комбинация от строга класическа архитектура и модерни елементи, ненатрапчиви и естетически издържани до най-финия детайл.

Екстериорът на The Ring Tower може да се опише в две думи – “Строга красота”. Специфичната архитектура на сградата носи препратка към едни от най-емблематичните сгради на бизнес мегаполиси като Ню Йорк, Токио и Дубай. Енергийноефективна защитна фасада със селективни стъкла, дело на арх. Арнаудов от проектантска компания Integra, носи усещане за солидност, която идва от вентилируемата облицовка с луксознa италианска мраморна керамика Laminam, световноизвестна със своите плочи с максимално голям растер. Фасадата е проектирана със серията алуминиеви фасадни системи Etem, които са с възможно най-добрите показатели за топлоизолация.Тяхното покритие позволява на слънчевата енергия да влезе в сградата, а когато преминава през стъклопакета, значително намалява загубата на енергия. 

Интериорът на сградата, дело на PRO DESIGN INTERIORS, е решен в модерен стил, с най-висок клас настилки и луксозни орнаменти. Предвидено е елегантно фоайе с рецепция в златно и оникс, 5 луксозни високоскоростни асансьора (с капацитет 13 човека всеки), и партер с елегантно усвоено пространство, в което са ситуирани административни, търговски и развлекателни обекти.

Обичайните изисквания за големина на плочата и височина на таваните са спазени, а противно на масовото строителство в столицата архитектите са се погрижили за осигуряването на абсолютния максимум на светла площ чрез огромни стъклени панели, които опасват цялата сграда.

При планирането нa сградата събирахме идеи и реализации от най-известните сгради-кули от подобен тип по света. Всеки офис е проектиран така, че да дава усещане за максимален простор и свобода, което витае в цялата сграда, заради внушителни панорамни гледки. Разпределенията и дизайните на офис площите са проектирани с идея едновременно да са практични и да осигуряват максимален комфорт” – обясни Дойчев.

Работа на върха.

Работата в съвременен мини-небостъргач е не само въпрос на класа, но и на светоглед. Да прекарваш деня си с необятен простор пред погледа е усещане, което малцина щастливци могат да си позволят в гъсто населен, презастроен и динамичен град като София.” – коментира Катя Лазова, главен архитект на PRO DESIGN INTERIORS.

На всеки етаж Тhe Ring Tower са разположени open space офис площи от най-висок клас, част от които вече са отдадени под наем с дългосрочни договори. Всеки етаж е планиран с опция разделяне на пространството и опция луксозни довършителни изпълнения до ключ, с множество варианти за трансформации и преустройства поради добре замислените вариации на функционали разпределения.

Всички офиси са със двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, usp окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха. Разположението им предполага перфектната офис светлина, поради естествената осветеност на помещенията.

The Ring Tower разполага със иновативна система за управление, контрол на достъпа, фибро-оптична мрежа, най-висок клас шумо- и топло изолация. Всеки етаж е със самостоятелна климатизационна система, за да бъде съобразен с нуждите и желанията на всеки наемател.

Съвременните технологии вече позволяват използването на принципите на природосъобразно проектиране. При планирането на The Ring Tower са заложени енергоспестяващи материали и решения, които не само минимизират потреблението, но и повишават енергийната ефективност.

Отоплението е решено посредством климатици и електрически конвектори, а инсталациите са с възможност за надграждане със смарт системи за управление на всички технологии.

В проекта е включено и озеленяване както вътре в сградата, така и във всички пространства около нея с вечнозелени растения, за да внесе свежест в заобикалящата градска среда.

Една от най-атрактивните притегателни черти на мултифункционалната сграда е наличието на собствен огромен утра модерен фитнес & спа комплекс от веригата Pulse Fitness&Spa, който се изгража паралелно с кулата.

Не се за пренебрегване екстрите на като жива охрана, денонощна рецепция, осигурените множество собствени охраняеми паркоместа и съседството с най-големия в София Бизнес Парк.

Компанията инвеститор активно работи в посока развитие на целия комплекс в детайли, за да обогати текущия проект с максимално много зони и услуги за удобството на работещите в нея.

И все пак, най-голямата екстра на The Ring Tower си остава нейния атестат за неприкосновено спокойствие. Няма по-приятно усещане от това да работиш близо до облаците, като пред погледа ти се разлива панорамна гледка към града и планината. Извисени над градската лудница, ще усещате спокойствие при всеки изгрев и залез, който се отразява в огромните френски прозорци на кабинета ви.

Целеви клиенти на The Ring Tower са големите мултинационални компании в сферата на ИТ услугите, фармацевтиката, мобилни оператори и медии.

 

 

Дискусиите са закрити за тази страница