Юбилеен спектакъл-концерт на Катедра „Сценично движение” в НАТФИЗ

С бляскав концерт-спектакъл на трети ноември ще завърши програмата посветена на юбилейната 50 годишнина на Катедра „Сценично движение” в Националната академия за театрално и филмово изкуство. Събитието ще бъде на голямата сцена при Театър НАТФИЗ. Концертът е отворен и за публика. Като на него ще могат да видят съвременните постижения в областта на сценичното движение.

Ректорът на НАТФИЗ проф. д-р Станислав Семерджиев ще открие тържеството. Председателят на Световната организация по Пантомима Марко Стоянович ще връчи награда за цялостен принос на Вельо Горанов в края на концерта. Изложбата, която съпътства научната продукция на Катедра „Сценично движение” ще можете да видите във фоайето на Театър НАТФИЗ до 10 ноември.

До 5 ноември академията за театрално и филмово изкуство е домакин на студентския фолмов фестивал „Ранно пиле”. Той е организиран от Американска фондация за България. Общо 116 документални, игрални и анимационни филми са включени в състезателната програма за тази година. Във фестивала освен българи ще вземат участие представители и от Албания, Сърбия, Бангладеш, Бразилия, Венецуела, Великобритания, Испания, Иран, Перу, Полша и много други.

Дискусиите са закрити за тази страница