Тежка катастрофа край Търговище, кола се заби във фадрома

Временно е затворен за движение участък от първокласния път София-Варна в община Търговище.

Ограничението е въведено на км 233 – между разклона за село Васил Левски и разклона за фирма „Енерсис“ АД. Причината е пътно-транспортно произшествие, сигнал за което е получен в около 14,50 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция /ОД/ на МВР в Търговище.

Извършва се оглед на местопроизшествието. До приключването му движението в участъка ще се осъществява по обходен маршрут: за пътуващите в посока Варна през селата: квартал „Бряг“- с. Съединение – с. Мировец – път II-51, или през Велики Преслав. А за пътуващите в посока София – разклона за с. Буховци – с. Макариополско- квартал „Бряг“ на Търговище. Движението в участъка се регулира от екипи на сектор „Пътна полиция“ и на Районното управление в Търговище.

По първоначални данни лек автомобил „Хюндай“ с търговищка регистрация, пътуващ в посока Търговище, се е ударил в строителна машина – фадрома, а впоследствие – в крайпътна мантинела. Водачът на лекия автомобил е откаран за преглед в МБАЛ-Търговище, бил е контактен, казаха от полицията за БНР.

Дискусиите са закрити за тази страница