Съдбата на ТОЛ простака ясна във вторник (ВИДЕО)

Вероятно във вторник ще имаме категорично решение за простака от БГ ТОЛ, обиждал молдовски граждани на ГКПП „Дунав мост“. Това става ясно от думи на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов в ефира на Би Ти Ви.

Според него притеснителното в случая със скандалното видео, предизвикало бурни реакции в социалните мрежи, е,  че служителят на БГ ТОЛ иска кешово плащане. Още по-притеснително обаче е, че Агенция „Пътна инфраструктура“ не е взел отношение във връзка със сигнала.

„Има настояване за кешово разплащане. Неясно остава дали тези плащания се отразяват и отиват в бюджета или в нечий джоб“, изрази своите притеснения той, като допълни, че ресорното му ведомство вече е разпоредило проверка на случая.

По думите му, ако се открие някаква разлика между преминалите автомобили и парите, това ще е „гигантски шамар за АПИ и ще последват много тежки мерки“.

Припомняме, че от днес МРРБ отваря редовна приемна при министъра, в която всеки гражданин може да се включи с въпроси. Желаещите да се срещнат с Гроздан Караджов вече надхвърлят 100 души.

 

Дискусиите са закрити за тази страница