Спират водата на 26 октомври в София

На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 370, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 370, бл. 371, бл. 372.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 372.
 
На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Жюл Лошо“, жк. „Овча купел“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 40А, бл. 41А, бл. 42А, бл. 41Б.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между блокове 40А и 42А.
 
На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Светлина“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул.  „Светлина“, ул. „Дъбиците“, ул. „Леярска“, ул. „Стадион“.

На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Света гора“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Джеймс Баучер“ от ул. „Милин Камък“ до ул. „Христо Смирненски“ по ул. „Димитър Димов“ от ул. „Милин Камък“ до „Йоан Екзарх“, по ул. „Йоан Екзарх“ от бул. „Джеймс Баучер“ до ул. „Димитър Димов“, по ул. „Света гора“ от бул. „Джеймс Баучер“ до ул. „Презвитер Козма“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Света гора“ ъгъла с ул. „Джеймс Баучер“.
 
На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Иван Селимински“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Д-р Иван Селимински“  от ул. „Рилска обител“ до ул. „Поп Грую“
по ул. „Ген.Георги  Вазов“ от ул. „Григорий Цамблак“ до ул. „Д-р Иван Селимински“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„ Д-р Иван Селимински“ №16.
 
На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Сливен“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Сливен“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Охрид“ по ул. „Габър“ от ул. „Шумен“ до ул. „Охрид“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„ Габър“ ъгъла с ул. „Охрид“.
 
На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Ген. Гурко“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Средно ливаде“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Средно ливаде“ №9.
 
На 26 октомври 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Клен“, вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Клен“, ул. „Бяла река“, ул. „Трилистник“, ул. „Полски бряст“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„ Клен“ ъгъла с ул. „Полски бряст“.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Дискусиите са закрити за тази страница