Спират водата на няколко места в София – вижте къде

На 30 март 2018 г. (петък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Св. Георги Софийски“ кв. „Крива река“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Св. Георги Софийски“ от  ул. „Райко Жинзифов“ до ул. “Константин Иречек“ , ул. „Добрила“ и  по ул. „Виктор Григорович“ от ул. „Даскал Манол“ до  ул.“ Св. Георги Софийски“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Виктор Григорович“.
 
На 30 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на бул. „Арсеналски“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по бул. „Арсеналски“от бул. „Черни връх“ до ул. „Църноок“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Арсеналски“ ъгъла с ул. „Никола Козлев“.
 
На 30 март 2018 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Струма“, вилна зона „Врана – Лозен триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ерма“ , ул. „Струма“, ул. „Рила“ по ул. „Стара планина“ от ул. „Тинтява“ до ул. „Струма“.

 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Струма“.
 
На 30 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люлин“, кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Люлин“от ул. „3 – ти март“ до ул. „Детелина“.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлин“ №7.
На 30 март 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 2, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. 2 от ул. 26 до ул. 25.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2 ъгъла с ул. 26.
 
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
 
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Дискусиите са закрити за тази страница