Спират водата в части от столицата на 14 ноември

На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Владимир Василев“ , жк. „Яворов“  се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Николай Ракитин“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Лакатица“
ул. „Река Осъм“ от ул. „Николай Ракитин“ до ул. „Светослав Тертер“
бл. 68, бл. 77 и бл. 78.
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Николай Ракитин“ №13.
 
На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Горска поляна“ , кв. „Драгалевци“  се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Горска поляна“ от ул. „Панайот Пипков“ до ул. „Момино венче“
ул. „Момино венче“ – от №21 до ул. „Горска поляна“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  ул. „Момино венче“ на ъгъла с ул. „Горска поляна“.

На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Овча купел“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 
бул. „Овча купел“ от бул. „Цар Борис III“ до ул. „Войводина могила“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Костур“ на ъгъла с бул. „Овча купел“.
 
На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. 190, вилна зона „Американски колеж“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Американски колеж“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 186 на ъгъла с ул. 191.
 
На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стара планина“, с. Горни Богров се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Трети март“, ул. „Шабаница“, ул. „Ботунски път“, ул. „Воденицата“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Трайчо Костов“ пред ЦДГ.
 
На 14 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Баба“ , кв. „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 
ул. „Баба“ от бул. „Сливница“ до ул. „Връх Манчо“
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Баба“ на ъгъла с ул. „Вълчо Георгиев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Дискусиите са закрити за тази страница