София ще бъде домакин на Online Advertising Conference – вижте кои са темите на предстоящите лекции

Нашите приятели от OA Conf  вече обявиха голяма част от програмата на събитието! Вижте кои са темите на предстоящите лекции в панелите SEO, PPC и eCommerce.

Лекторите в панел eCommerce са:

  1. Ивайло Нецов — Управляващ директор foodpanda. Ръководи успешно най-голямата платформа за поръчки и доставки на храна у нас, като под негово управление са над 450 души екип.

  2. Милена Иванчева — Маркетинг мениджър, foodpanda. Има близо 7 години опит в сферата на рекламата и комуникациите. 

  3. Анна Лебедева — SEMrush Head of Growth Marketing. Като ръководител на отдел Growth marketing в SEMrush, Анна отговаря за интегрираните маркетингови кампании за растеж и затвърждаване на SEMrush като водеща световна маркетинг и технологична компания.

  4. Joyce Qian — Head of Growth, ContactPigeon. Joyce има дългогодишен опит в стратегическото консултиране, управление на проекти и в индустрията с компании като  Booz & Co и Bank of America в САЩ. 

  5. Andrey Sukhovoy — VP Growth, OWOX BI. Андрей има над 10 години опит в онлайн бизнеса, като работи в сферата на Digital Analytics и MarTech и предоставянето на клиентски решения за търговия на дребно, електронна търговия, туристически услуги, телекоми и др.

  6. Геннадий Воробьов — Съосновател и ръководител на Netpeak Bulgaria. Сертифициран Google Analytics и Google AdWords специалист. Преподавател в Softuni Digital, трейнър в Google Partners (съвместен проект на Google и Softuni Digital – курс за Google Analytics и Train the trainers в рамките на Дигитален гараж). 

  7. Николай Тотов — Marketing Manager на Plesio Computers. С над 15 години опит в ритейл ИТ индустрията, фокусира се най-вече върху теми като многоканален бизнес модел и дигитална трансформация.

За представителите на NOVINITE сме осигурили специален достъп до eCommerce лекции от Online Advertising 2018:

# 1 Драгомир Драганов,  eCommerce специалист в Baby.bg & Георги Кандев, Team Lead of PM Netpeak BG

3 задължителни стъпки, с които да се подготвим за големи кампании (Black Friday, Коледа, рожден ден и тн.)

Линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=Y18irfnYqjs&list=PLGOtlLFDOg8lbnvjJ48jcDnLo8wn_sj9a&index=9&t=75s

# 2 Геновева Петрова, Executive Director REMIXSHOP.COM

История на развитието на Remix

Линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=YmiHCFOdtjo&list=PLGOtlLFDOg8lbnvjJ48jcDnLo8wn_sj9a&index=4 

Запознайте се с нови хора и споделете своите истории и полезни практики. Учете се един от друг. Намерете нови клиенти, бизнес партньори или колеги. Вземете участие в нетуъркинг събитието на годината.

Спестете 5% с промокод NOVINITE !

Бутон КУПИ БИЛЕТ

Организатори — Netpeak Bulgaria и Octopus Events.

 

 

Дискусиите са закрити за тази страница