"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, съобщиха от дружеството. Във връзка с ремонт на стратегически водопровод на ул. „Патриарх Герман“, в с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 ч. на живеещите в района на с. Герман, с. Лозен

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“, в жк. „Белите брези“ , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите по ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Дойран“ до ул. „Кюстендил“.

Поради подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 602, в жк. „Младост“4 , се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на живеещите в района на бл. 601 и бл. 602, ул. „Арх. Богдан Томалевски“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дъбрава“, в с. Казичене, е причината за спиране на водоподаването от 09.30 до 16.30 ч. на живеещите по ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Хан Крум“, на ул. „Дъбрава“, по ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Дъбрава“ до ул. „Димитър Ашов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Дискусиите са закрити за тази страница