Смразяващо кръвта ВИДЕО – руски бляд с БТР нарочно сгази движеща се кола в Киев

Заявките на военнопрестъпника Владимир Путин, че няма да окупира други части на Украйна, освен Донбас, бързо се оказаха лъжи. Тежки, кървави лъжи, сеещи смърт повсеместно в суверенна държава. Танкове на руската армия вече обикалят из редица градове в нападната страна, има и такива в 4-5-милионен Киев.

А един от БТР-ите, управляван от блядове, съвсем умишлено се насочи рязко към движеща се кола и буквално я премаза. После стоя върху нея известно време, за да е сигурен, че „работата“ е свършена…

Това се случи на един от основните булеварди в украинската столица, а видеото е заснето от няколко различни ъгли от хора, снимащи от домовете си. Наистина смразяващо кръвта!

Нарочният опит за убийство на цивилен в автомобил се оказа неуспешен. Същинско чудо е, че шофьорът се размина с наранявания и унищожено МПС. 

С много труд и подръчни средства минувачи помогнаха на клетия човечец да излезе от ламаринения ад.

Чуждите медии също пишат за случката и се възмущават от безчовечността и нарушаването на Женевските конвенции – вижте тук.

От Кремъл явно се жегнаха от грозната случка и побързаха да се оправдаят. Те твърдят, е верижната машина не е тяхна, а украинска – модел Стрела 10. Другото им предположение е, че се касае за некадърност и фейк новини. В каквито, всички знаем, специализирани са точно руснаците.

Дискусиите са закрити за тази страница