Скандалът не секва! Станислав Балабанов от ИТН обвини Кирил Петков в опит за купуване на депутати

Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ обвини премиера Кирил Петков в опити за купуване на депутати, след като той заяви, че разчита на народни представители от формацията на Слави Трифонов, за да продължи управлението на ръководеното от него правителство, предаде БНР.

„Всъщност в момента ще се опитат да направят всичко възможно да купуват депутати, не само от нас, предполагам, че ще пробват и от други политически формации от опозицията, само и само да запазят уродливото си лице, за съжаление, което най-после лъсна, по отношение на колектива и парламентарната група. Аз съм сигурен, че ние сме отбор и ще продължим да бъдем такъм отбор, защото силата е в истината“.

Напомняме, че на пресконференция на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков заяви:

„На нас не ни трябват всички. Тази коалиция ѝ трябват още 12 депутата да я подкрепят, но се надяваме, че има хора в ИТН, които тръгнаха да променят България със същите цели, които ние тръгнахме, и се надяваме, че 12 поне от тях, надяваме се на 15, които могат да последват същия този принцип и не могат да се съгласят да се дадат на същите строителни фирми без контрол и без реформа в КПКОНПИ“.

 

 

Дискусиите са закрити за тази страница