Сидеров: Каракачанов отдавна е за сваляне

Какви са приоритетите му като общински съветник в Столична община и от кого ще свали политическото си доверие партия „Атака“ – вижте коментара на Волен Сидеров, който гостува в Сутрешния блок на БНТ.

Волен Сидеров, лидер на „Атака“, общински съветник“: Ще се опитам да организирам граждански протести против намерението на кмета Фандъкова и общинския съвет да вдигнат данъците на автомобилите. Цялата работа е да се вземат едни пари от хората.

ГЕРБ се старае да вдига данъци, което не е добре. Достатъчно са постъпленията в държавната хазна, категоричен е Сидеров.

По думите му, на 30 декември в Общината ще се обсъди план-сметка за парите за чистотата, с която той не е съгласен.Волен Сидеров, лидер на „Атака“, общински съветник“: Няма никакво позоваване и анализ на база на какво се изчисляват тези 67 млн. лв… Чии са тези фирми, има ли, няма ли корупция? Защо толкова скъпо струва чистотата на София, която в крайна сметка не е чиста.

Столичната община планира да похарчи повече пари за сметосъбиране, сметоизвозване и за почистване на София. Зам.-кметът по екология Йоана Христова съ…

Парламентът не само, че не ми липсва, аз съм много доволен, че не съм там. Не може да ми липсва парламент, в който се вземат антинародни решения, заяви Сидеров.

Той е категоричен, че партията му „Атака“ няма как да е партньор на управляващите и няма да участва в Коалиционен съвет.Волен Сидеров, лидер на „Атака“, общински съветник“: „Атака“ беше чaст от Tройната коалиция „Патриоти“, която сключи споразумение с ГЕРБ за управление на държавата.ГЕРБ стимулира изолирането на „Атака“, тъй като станахме неудобни, а НФСБ и ВМРО бяха просто инструмент – отвертката и клещите. Но ГЕРБ и ръководството на ГЕРБ са основния виновник и поддръжник на тезата „Атака“ да не е в управлението.

Сидеров коментира и оставката на социалния министър Бисер Петков с въпроса къде е оставката на заместничката му Султанка Петрова от ВМРО, която е изготвила „потресаващата“ Стратегия за социални услуги.

За Бисер Петков, политикът заяви:Волен Сидеров, лидер на „Атака“, общински съветник“: Той отдавна трябваше да бъде отстранен, това министерство не е социално, а по-скоро работи за чужди НПО-та.

Премиерът Бойко Борисов поиска и прие оставката на министъра на труда и социалната политика Бисер Петков. Това пише в официално прессъобщение до медии…

Лидерът на „Атака“ заяви още, че може да направи критичен анализ на всяко едно от министерствата в кабинета на Бойко Борисов.Волен Сидеров, лидер на „Атака“, общински съветник“: Каракачанов отдавна е за сваляне и между другото, за разследване. Отдавна ми дават сигнали за крупни далавери във военното министерство. Ще ги подредя в една папка и ще ги дам на новия главен прокурор, който ми казват, че бил много добър.

Относно протестите срещу издигането на Валери Симеонов като зам.-председател на Народното събрание, Сидеров заяви, че бившият му коалиционен партньор не трябва да е въобще в някакъв видим пост в политиката.

Трябва да направя едно извинение, защото аз съм до голяма степен виновник той да е и в политиката, и в парламента, заяви Сидеров.

Дискусиите са закрити за тази страница