Пътен полицай в Букурещ поискал секс, за да не отнеме шофьорска книжка

Служител на букурещката Пътна полиция е в основата на нов секс скандал: полицаят е съден по обвинения, че е поискал секс услуги от шофьорка, за да не й отнеме книжката след инцидент, съобщава информационният сайт Зиаре.

На 27 април 2017 г. в Бюрото за леки пътно-транспортни произшествия в Букурещ се явила жена, която била предизвикала пътен инцидент. Според обвиненията полицай Габриел Пержу поискал от нея сексуални услуги, за да не й наложи санкции, предава БТА.

Полицаят твърди, че жената го посетила два пъти, като по време на второто си посещение направила запис без той да знае. По думите му при първия им разговор той говорел за глоби, а тя излязла с предложения. Според него при втория разговор „жената го провокирала да каже някои неща, за да звучи сякаш той подкрепя това“.

Това е вторият сексуален скандал в букурещката Пътна полиция напоследък. В началото на месеца пътен полицай бе обвинен в сексуално посегателство над две деца. Други 22 полицаи са разследвани по подозрения, че са го прикривали.

Дискусиите са закрити за тази страница