Партията на Заев с нови остри критики към основния си противник

Християн Мицкоски потвърди това, което гражданите вече много добре знаят: че той не е нищо друго освен антимакедонска и антизападна пешка в ръцете на Никола Груевски, заявиха от македонската партия СДСМ, предаде БГНЕС.

„Християн Мицкоски не пропуска възможност да докаже на всички граждани, че е против ЕС и НАТО и че на всяка цена работи срещу интересите на гражданите, срещу интересите на държавата. Добър за Македония е фактът, че антимакедонския представител на престъпността и режима Никола Груевски заедно с антизападната пешка Християн Мицкоски са победени от гражданите, от мнозинството депутати в парламента и дори от собствената си партия. Потопени в изолация и в собствения си мрак, Мицкоски и Груевски показват голяма нервност в поражението, което претърпяха. Посещенията на високопоставени представители от демократичния свят на страната, които заобиколиха Мицкоски, сред които и представител на САЩ, са още едно потвърждение, че ръководството на ВМРО-ДПМНЕ остава в дълбока изолация. Колкото и да е неприемливо за антизападното ръководство на ВМРО-ДПМНЕ и Микоски, Македония се обедини около стратегическите интереси и бъдещето в ЕС и НАТО‘, заявяват от партията.

„Македония и нейните граждани неумолимо стъпват към бъдещето и интеграция в ЕС и НАТО, а върхът на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски остават в изолация“, се казва в официалното изявление на СДСМ.

Дискусиите са закрити за тази страница