Палавница! Сузанита правила секс за сефте в 7-и клас

В седми клас Сузанита се запознава отблизо със секса! Певицата прави своето сефте едва на 13 години. Пикантните разкрития направи самата Сузанита в интервю в социалната мрежа.

„Не съм спала с много мъже – откровена е щерката на Орхан Мурад. – Малцина могат да се похвалят, че са били с мен в леглото. Бях на 13, когато за пръв път правих секс“, обяснява Сузанита.

В момента певицата е сериозно обвързана. Силиконовата бомба има връзка със шампиона по хвърляне на копие Марк Славов.

Певицата не крие, че иска да опита още много неща в секса. Мечтае да пробва тройка. Ала не уточни дали с още една жена, или с двама мъже.

„В живота трябва да се опитат най-различни неща. Трябва да пробвам всичко“, категорична е Сузанита, която разкрива, че е била интимна с друга жена. Кога, къде и коя е мадамата, мачкала чаршафите с щерката на Орхан Мурад, певицата не пожела да сподели.

Въпреки че по думите й няма богат опит в леглото, Сузанита е била с доста по-възрастен мъж от нея.

„Беше преди години. Сега той е на 33“, признава изпълнителката, като разкрива, че не той е мъжът, отнел девствеността й.

Сузанита говори и за своя зависимост от наркотиците. Заради нея тя бе в клиника в продължение на няколко месеца преди време.

„От април месец не се водя зависима. Много съм добре“, каза Сузанита, която загатна, че през лятото ще издаде няколко нови песни.

Дискусиите са закрити за тази страница