Няма възраст за любовта! Данчето Христова се хвана с 80-годишен милионер

Най-великата българска певица Йорданка Христова присъства на 80-годишния юбилей на близкия си приятел Роже в Кайро.

Красивата ни певица и Роже се познават от години, но взаимната им симпатия е непроменена и днес.

В миналото при многобройните си участия в клубове в Кайро, където с международния репертоар Данчето печели почитатели от изисканото общество, един от тях е Роже. Феноменалният й глас и колегата й Християн Платов неведнъж са участвали в концерти в страната. И неслучайно именно Христова станала изненадата за милионера за най-големия му празник.

Преди време той дори ухажвал нашенката, но Данчето била омъжена за вече покойния си съпруг Георги Стоичков и за афера и дума не можело да се издума. След смъртта му обаче двамата с Роже подновили контактите си. Тазгодишното празненството се състояло в най-модерния и посещаван елитен клуб „Льо Паша“ с няколко ресторанта и казино.

Юбилеят на Роже бил почетен от почти всички чужди посланици, включително и българския – Н. Пр. Деян Катрачев, от представител на папа Франциск, политици и бизнесмени. Египет е една от 43-те страни по света, в които Йорданка Христова е прославила България. Тя бе изненадана и от личен подарък – собственик на огромен антикварен магазин за артефакти й подарил удивителен копски кръст.

Примата останала очарована не само от вниманието на българския посланик Деян Катрачев, но и от други наши сънародници, с които се видяла на специална среща, организирана за нея, пише Ретро.

 

 

 

Дискусиите са закрити за тази страница