Новите надежди на българските политици

През годината бяхме свидетели на много политически битки. Сигурни сме, че те ще продължат и през следващите 12 месеца. Но Коледа и празничното предновогодишно усещане с нови обещания и нови надежди надделява и политиците се превръщат в хора като всички нас. 

Как и къде ще празнуват, какво си поискаха в писма до Дядо Коледа и какво пожелаха на себе си, близките и избирателите си. 

Джейхан Ибрямов от ДПС: 

„Ние сме български граждани. Уважаваме всички празници. Нова година сме цялото семейство. Коледата я уважаваме като традиционен празник на нашите приятели, братя и сестри християни. /…/ Пожелавам празниците да донесат на всички доброта, разбирателство, мир, а и да погледнат вътре в себе си и да се опитват да правят добро“. 

Дъщерите на депутата патриот Юлиян Ангелов очакват подаръци. „За нас стана още по-голям празник, откакто имаме деца. Емоцията е по-вълнуваща. /…/ Пожелавам на всички българи да намерим начина да бъдем заедно и да сме обединени, защото тогава България ще бъде по-силна“. 

Милко Недялков, БСП: 

„Имаме дъщеря със сериозни увреждания, 32-годишна е вече, по душа е едно малко дете, тя се радва много на Коледа. Синът ни е на 12 години, събира всички около семейството. Ще си пожелаем нормални неща – здраве, любов, сбъднати мечти. /…/ Трябва да имаме общността, да се учим да живеем заедно, което е един от проблемите на България. /…/ На българите най-много им липсва вярата, нещо, което да ни обединява. Твърде много сме разделени и тази година го показа“. 

Семейството на Мануил Манев от ГЕРБ държи на традицията: 

„Много важен празник, събира се цялото семейство. Пожелавам на всички здраве, щастие и късмет, като те не могат да бъдат делени“. 

Дискусиите са закрити за тази страница