Най-опитния ни страничен съдия прекрати кариерата си с послание: Партито свърши

Един от най-добрите ни странични съдии – Веселин Мишев прекрати своята активна кариера по футболните терени на България. Днес Мишев за последно бе част от ръководна бригада, справяйки се по отличен начин по време на дербито Локомотив (Пд) – Левски (0:0).

Асистент-арбитърът прекара повече от 20 години на най-високо ниво, имайки 292 мача, като това е абсолютен рекорд при страничните съдии.

Веселин Мишев дебютира в тогавашната „А“ група на 11 август 1999 година на мача Шумен – Спартак (Варна) 0:3. От 2006 година е международен съдия на ФИФА.

Ето какво написа самият Мишев във Фейсбук след последния мач в професионалната му кариера:

„И така, партито свърши…..След 25 години по терените, 20 от които в „А“ група и 14 в чужбина, днес беше последният ми мач. Локо (Пд) – Левски 0:0. Не съжалявам за нито един миг и продължавам да гледам напред. Е в 292 мача в елита имам 3-4 сериозни грешки на засадата, но това е в рамките и под статистическата грешка…Благодаря на всички, които са били с мен, покрай мен и са ми помагали! Продължаваме напред! И най-вече благодаря на моите родители, жена ми Милена и дечицата Мими и Мишо!“.

Дискусиите са закрити за тази страница