Надрусани младежи нападнаха и ограбиха такисметров шофьор

Нападение и грабеж на таксиметров шофьор са извършени тази нощ на пътя Казанлък – Стара Загора. Шофьорът е от града на розите. Група младежи наемат таксито му от село Горно Черковище и тръгват за Стара Загора. В района на село Змейово, те заплашват таксиметровия шофьор с нож и го удрят. Водачът губи управлението на автомобила се блъска в посока на движението. Пътниците му отнемат мобилния телефон, парите с които разполагал и избягват от местопрестъплението, съобщава БГНЕС.

Преминаващ шофьор подава сигнал към диспечер на таксиметровата фирма – собственик на таксито, за катастрофирала кола. От Казанлък тръгват няколко автомобила, за да помогнат на своя колега. Своевременно уведомяват и органите на реда.

Пристигайки на място разбират какво се е случило. При проведените незабавни издирвателни мероприятия от органите на реда, полицията установява извършителите на около 300 метра от мястото на инцидента. Групата повикала второ такси, което да ги откара до Стара Загора. Извършителите са задържани, предстои да им бъдат повдигнати обвинения. Тест е установил употреба на наркотични вещества от страна на младежите.

Дискусиите са закрити за тази страница