Лекар сложи крива колянна става на пациентка и не си призна

Лекар сложи крива колянна става на пациентка в столична болница и й предизвика ужасни мъки.

През 2016г. жената отива на лекар, защото изпитва силни болки в коленете. След много съвети от близки и познати тя избира медик в столична болница, чието име е известно в областта на ортопедията.

Той ѝ казва, че има спешна нужда от смяна на колянната става и в крайна сметка правят операцията. След нея обаче пациентката започва да изпитва още по-силни болки и започва да ходи всяка седмица при лекаря, който я оперира, разказва тя пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Там обаче получава не само неразбиране, но и неуважително и дори унизително отношение.

„Казваха ми, че трябва да отслабна, затова ме болят краката. Дори отказаха да ме изследват на определен уред, защото съм щяла да го счупя“, споделя жената.

След три месеца ходене по мъките и установяване на това, че има сериозна нередност, лекарят ѝ предлага втора реоперация, защото според него, болките ѝ идват от увреден нерв. Тогава е заразена с бактериална инфекция.

„Да си беше признал, че е сбъркал, да беше проявил човещина, но отношението на целия лекарски екип беше недопустимо“, разказва още потърпевшата.

След целия ужас и години болки, тя отива при друг лекар, който успява да изчисти крака от тежката инфекция и да сложи нова става. Сега тя се възстановява бавно.

Дискусиите са закрити за тази страница