Лекари се борят за живота на актьора Иван Ласкин във ВМА

Лекарите във ВМА се борят за живота на актьора Иван Ласкин. В момента той е настанен в реанимацията, като състоянието му е критично.

„Да, Иван Ласкин е приет във Военномедицинска академия, но повече информация не може да бъде дадена“, коментира пред Dir.bg говорителят на лечебното заведение Соня Колчакова. Тя отказа категорично да оповести подробности за състоянието на актьора.

Според неофициалната информация 48-годишният Иван Ласкин е постъпил преди дни във ВМА заради влошаване на здравословния проблем, заради който преди време лежа в столичната Втора градска болница.Само преди няколко седмици той беше изписан от клиниката, където прекара повече от два месеца заради напреднало чернодробно заболяване. Според публикации близките на Ласкин спешно търсят донор за трансплантация на черен дроб.

Въпреки тежкото състояние, той е контактен и е запазил присъствие на духа. „Иван е силен, преодолявал е какво ли не, сигурни сме, че ще се справи и този път“, коментираха с надежда пред Dir.bg хора от културните среди, които са запознати със здравословния проблем на Ласкин.

Дискусиите са закрити за тази страница