Китайски хороскоп за 2020 – годината на металния плъх

Годината на Металния плъх- 2020 ще бъде година на ново начало!

Ще има много нови възможности за намиране на истинска любов и печелене на повече пари. 2020 г. ще бъде успешна година!

Годината на металния плъх идва веднага след Годината на Земното прасе (2019) и преди Годината на Металния вол (2021)!

Годините на Плъха са: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 и 2032.

Китайски хороскоп за 2020 за 12-те знака:

Според китайския хороскоп за 2020 г., Лунната нова година започва в събота, 25 януари и завършва на 11 февруари 2021 г. Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни от китайската астрология, и поради тази причина 2020 г. се счита за година на ново начало и подновяване.

Годината на Металния плъх ще бъде силна, просперираща и щастлива година за почти всички китайски зодиакални знаци.

Всеки ще покаже решителност по отношение на своите цели, стремежи и дори своите хобита. Това е страхотна година за основаване и развитие.

Тези, които планират да купят недвижими имоти, да започнат бизнес или да инвестират пари в дългосрочен проект, имат големи шансове да бъдат удовлетворени в бъдеще.

Но внимавайте! Този тип инициативи ще бъдат успешни, само ако бъдат внимателно планирани.

Китайската Нова година се празнува всяка година с разкошни и цветни празненства. Това е най-важният празник, повод за събиране, парти и две седмици зимна ваканция.

Началото на годината, първите дни на февруари са изключително ярки и изпълнени с мотивация. Всички ще получим като подарък нова, чиста, свежа година, без грешки и съжаления. Годината на Плъха ще ни донесе творческа енергия, енергия, която може да се прояви чрез постигане на много неща, които желаете в живота си.

Ще имате сигурността, че всичко е възможно, че вие сте господарите на собствения си живот и че имате силата да бъдете този, който искате да бъдете.  

Официално китайската година на плъха започва на 25 януари, а за да имате страхотна година, ви съветваме да включите в менюто на Нова година храни, които плъховете обичат да ядат, което означава ядки и всякакви сирена, и да носите красиви дрехи и бижута, защото плъховете обичат разкоша.

 

Вижте повече на: Jenite.bg

Дискусиите са закрити за тази страница