Започва вторият етап от реконструкцията бул."Тодор Каблешков"

От 27 започва вторият етап от реконструкцията май бул.“Тодор Каблешков“, съобщават от район „Витоша“.Заради това се въвежда временна организация на движението в участъка от бул. „Братя Бъкстон“ до бул. „Цар Борис III“.

От 00.00 ч. на 27 май до 24.00 ч. на 5 юли се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. „Тодор Каблешков“ между локалното пътно платно на бул. „Цар Борис III“ и ул. „Майор Горталов“, като ул. „Майор Горталов“ остава отворена за движение на превозни средства.

От 00.00 ч. на 6 юли до 24.00 ч. на 25 юли се забранява влизането на превозни средства в двете посоки по бул. „Тодор Каблешков“ между локалното пътно платно на бул. „Цар Борис III“ и ул. „Майор Горталов“, като ул. „Майор Горталов“ е затворена за движение на превозни средства, както и по южната половина от пътното платно на ул. „Тодор Каблешков“, в участъка при вход-изхода за зареждане на магазин.

От 00.00 ч. на 26 юли до 24.00 ч. на 27 август се забранява влизането на превозни средства по южното локално пътно платно на бул. „Цар Борис III“ между ул. „Казбек“ и бул. „Тодор Каблешков“, както и в двете посоки по бул. „Тодор Каблешков“ между бул. „Цар Борис III“ и ул. „Майор Горталов“, като ул. „Майор Горталов“ остава отворена за движение на превозни средства.

 

Дискусиите са закрити за тази страница