Днес времето ще е слънчево

Преди обяд и около обяд, ще преобладава време с незначителна до променлива облачност. След обяд и вечерта от запад на изток облачността ще се увеличи. Ще превали дъжд придружен от гръмотевици. През по-голямата част от деня ще духа слаб вятър без определена посока, на моменти ще бъде тихо. Късно след обяд вятърът ще се усили от запад. Максималните температури ще бъдат между 28° и 31°.

Атмосферното налягане, през по-голямата част от деня, ще се понижава, вечерта и през нощта срещу събота ще се повишава .

Над западните и централните части на Стара планина, през по-голямата част от деня, ще има променлива облачност. След обяд облачността ще се увеличи и от запад на изток ще превали дъжд, придружен от гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м. ще бъдат около 19°. На 2000 м. – максималните температури ще бъдат около 13°.

В събота ще преобладава време с променлива облачност с временни увеличения. След обяд от запад на изток облачността ще намалее до ясно. През деня ще духа слаб до умерен вятър от запад. Минималните температури ще бъдат между 12° и 15°. Максималните температури ще бъдат между 21° и 24°.

Дискусиите са закрити за тази страница