Дивна с уникално изпълнение на живо по време на гала премиерата на "Загубеният йети" !

На 25 септември в Cinema City, Paradise Center в София се състоя гала премиерата на Загубеният йети. Една от най-впечатляващите анимационни продукции тази година заслужено отбеляза премиерата си по кината у нас със специално събитие, което събра на едно място много фенове и популярни личности.

Гала премиерата на филма беше белязана от уникален по рода си концерт на живо в киносалона, в който се състоя първата прожекция на продукцията! Дивна и нейният бенд поднесоха неочаквана изненада на всички гости непосредствено преди старта на филма с професионална апаратура и озвучаване, които превърнаха изпълнението в наистина впечатляващо музикално представление. Звездата на вечерта бе Дивна, която направи своя триумфален дебют в света на дублажа с озвучаването на главната роля в Загубеният йети – тази на смелата авантюристка Ий.

Стотици фенове и приятели бяха гости на гала премиерата и станаха част от едно незабравимо преживяване. Балони, сняг и сладолед Coppa della maga, приказни цветове и маскирани като йети деца превърнаха вечерта в изключително вълнуваща. Дивна успя да зарадва всички свои фенове със снимки и автографи, а живото ѝ изпъление в киносалона се превърна в кулминацията на събитието.

Тя изпълни няколко песни от репертоара си, сред които„Най- синьото синьо“ – най-новият хит на певицата, отчасти вдъхновен от сините очи на загубеното йети. Сред гостите на събитието се отличиха и популярни лица като Кристин Илиева, Башар Рахал, Евгения и Ваня Джаферович, Даяна Ханджиева, Искрата, Миро, Георги Янков от „Фермата 4“, коафьорът Венелин Кондаков, Боби Борисов (от Star Reporters), известните имена от телевизионния екран Поли Гергушева, Деян Статулов и Даяна Христова и др. Вечерта беше наистина емоционална, абсолютно в стила на приключенската продукция, чиято първа прожекция се превърна в прекрасен своеобразен финал на лято 2019.

Станете и вие част от най-шеметното пътешествие в компанията на невъобразимо сладкото магическо създание и не пропускайте Загубеният йети от 27 септември в кината на 2D и 3D!

Дискусиите са закрити за тази страница