Джамбазки: Искам химическа кастрация за садистичните убийци!

Част от българското общество дегенерира в последните 30 години. Колко още изродщини трябва да се случат, за да се вземат мерки, попита евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки, по повод смъртта на малката Кристин от Сотиря и опитът на двама мъже да изнасилят 8-годишно момиче от същото село.

Отдавна настояваме да се приема концепцията, предложена от министър Каракачанов, каза Джамбазки и допълни, че самият той е привърженик на смъртното наказание.

„Когато един човек е извършил садистични убийства, той няма да излезе от затвора, плетейки гоблени. Ще излезе от затвора и ще държи брадвата, дебнейки някое момиче или жена. Искам да бъде кастриран химически, искам да бъде в затвора до края на живота си, искам да чука камъни“, настоя Джамбазки.

По повод местните избери в страната Джамбазки посочи, че днес следобед ръководството на ВМРО ще вземе решение как да се яви на вота.

„В София търсим надграждане на ВМРО в родолюбиво дясно обединение. Има нужда от промяна в града. Има недоволсво от гражданите как се управлява градът. Голяма част от софиянци не се чувстват представени. Рамковото споразумение на СДС с ГЕРБ не пречи на коалиция с ВМРО“, обясни зам.-председател на ВМРО.

Припомняме, че трима от депутатите на „Атака“ бяха изключени от патриотичната коалиция в Народното събрание. Според Джамбазки няма път назад специално за лидера на „Атака“ Волен Сидеров, който бе сред изключените от Малката коалиция народни представители.

По негово мнение ресорът на българския еврокомисар трябва да бъде решен от Министерския съвет. По думите му не е било разумно да се отхвърля директно ресор „Земеделие“ за Мария Габриел, тъй като българските земеделци получават по-ниски субсидии от своите колеги.

Във връзка с борбата с мръсния въздух той отбеляза, че се говори неразумно, че Европа трябва да стане неутрална и че ще има десетки хиляди безработни и фалирали фирми у нас, ако спрем въглищната част от енергетиката на България.

„Правим се на най-стриктни. Някой не е учил география и физика, може би“, каза още Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

По думите му нямаше да се стигне до проблема с чумата по свинете у нас, ако популацията на дивите прасета е била разредена още преди години, както са предложили от ВМРО.

Дискусиите са закрити за тази страница