Две ленти посрещат прибиращите се в София по път I-1 през Владая

Всяка неделя и в последния празничен ден от 10 ч. до 18 ч. ще има по две ленти за движение за София на път I-1 София-Перник, в участъка от Драгичево до Александров мост. Целта е улеснение на движението при засиления трафик в края на почивните дни и повишаване на безопасността.

За участъка от пътен възел „Даскалово“ до кръстовището при Драгичево на път I-1 две ленти за Перник ще има в последния работен ден преди празници от 12 ч. до 20 ч., както и в първия празничен ден от 8 ч. до 14 ч.

В последния празничен ден от 10 ч. до 20 ч. ще има две ленти за прибиращите се към София.

Реверсивното движение на път I-1 София – Перник ще се въвежда през светлата част от денонощието при благоприятни атмосферни условия.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Дискусиите са закрити за тази страница