Втори ден търсят мъжа, изчезнал край Варна

Втори ден търсят изчезналия мъж от къмпинг край Варна. 28-годишният Иван Йорданов е в неизвестност от неделя. Изпратил е sms на баща си и GPS кординати. След това няма следа от него.

„Сигналът за изчезването на Иван е получен от баща му в 19:40 ч. в неделя. Веднага са предприети мерки. Установихме, че 28-годишният мъж е говорил с баща си по телефона и му е казал, че се е изгубил и батерията му ще падне. Чувала се е силна музика. По-късно е изпратил локацията си. Бащата веднага тръгва по следите му. Преминава през изоставеното военно поделение и стига до гората, където трябва да е синът му. Двамата пак говорят по телефона. Бащата сподели, че синът му е звучал сънен и объркан”, разказа в ефира на „Здравей, България”кметът на село Любен Каравелов Иван Димитров.

Той допълни, че полицията е разговаряла и с приятелите на мъжа. „Те обясниха, че за последно са го видели в 02.00 ч. през нощта. После той се е отдалечил в гората. Събитието, на което е присъствал, се е състояло на нерегламентирано място. Имало е сцена със силна музика. Присъствали са и хора от други държави. Партито се организирало в затворена Facebook група”, каза още Димитров. В издирвателната акция са включени и кучета.

 

Дискусиите са закрити за тази страница