Валери Симеонов предлага началника на кабинета си за вицепремиер?

Националният фронт за спасение на България (НФСБ) ще предложи Марияна Николова за поста вицепремиер на премиера Бойко Борисов.

Марияна Николова е началник на кабинета на Валери Симеонов, който подаде оставката си на 16-ти ноември, след едномесечни протести от страна на майките на деца с увреждания, които нарече „кресливи жени с уж болни деца“.

Марияна Николова е предложението на Симеонов, което ще бъде обсъдено по време на заседанието на т.нар. „малка коалиция“. Лидерите на „Обединените патриоти“ Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и Волен Сидеров ще обсъдят бъдещето на своята коалиция.

Коалиционният съвет ще обсъжда и искането на лидера на „Атака“ Волен Сидеров оставка да подаде и вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. Според Сидеров оттеглянето на Каракачанов ще укрепи „Обединените патриоти“ и ще им помогне да избегнат съдбата на Реформаторския блок. От своя страна, Каракачанов обеща творчески да обмисли предложението на Сидеров и то да бъде обсъдено на днешния коалиционен съвет.

Дискусиите са закрити за тази страница