Андреа не си губи времето! Смени Кобрата със световната звезда Дан Балан

Медии от северната ни съседка Румъния тръбят, че световната звезда Дан Балан има за интимна половинка нашата поп-фолк гърла – Андреа. От WOWbiz.ro твърдят, че певецът от известно време поддържа тайна връзка със силиконката, която нашумя в Румъния покрай съвместната си работа с Кости Йонита и дуета с друга световна звезда – Шаги. 

Източници на изданието твърдят, че в последно време Андреа и Дан Балан прекарват цялото си време заедно. „Андреа напусна Кубрат Пулев преди няколко месеца, боксьорът, с когото имаше връзка от повече от 10 години. Оттогава Андреа е неотлъчно с Дан Балан, ходи с него на различни събития, отскоро са заедно и в Киев. Те се стараят да крият отношенията си, гледат на публични място да са заобиколени от приятелите си, не интимничат, но … Когато са сами и имат достатъчно възможности, между тях се случва нещо “ , твърди нашият източник, близък приятел на двамата и очевидец на срещите помежду им.

Освен това, ако години наред Андреа никога не отговаряше на въпроса кой е любимият й артист, напоследък тя отговаря категорично, че това е Дан Балан. 

Цитираният източник информира, че връзката между Дан Балан и сексапилната българка Андреа все още не е оповестена от никой от тях по причини, които очевидно се дължат на начина, по който се представят пред публиката си.

„Дан Балан се представя като ерген, защото повечето му фенове са жени. Андреа, която така или иначе беше дискретна с личния си живот, също не иска да разбива фантазиите на мъжката част от феновете си“, коментира източникът на медията.

Потърсен от репортери на WOWbiz.ro, мениджърът на русокоската Йониу Бежинару каза, че не участва в любовния живот на своите звезди. „От уважение към звездите, които представлявам, предпочитам да не коментирам любовния им живот. Дори и да разбера какви отношения имат, аз не ги коментирам по никакъв начин, мога да говоря само за кариерата им, за концертите им, за песните, които предлагат, или въпроси от професионален характер “, каза Йониу Бежинару.

Дан Балан беше избран за най-сексапилен артист в Русия, преди време: „Това е победа, която ме изненада. Не знаех дори, че съм номиниран. Радвам се, че някои все още ме намират за привлекателен и секси“, каза Дан Балан. Родом от Молдова, Дан Балан обясни защо отсъства напоследък от музикалния пейзаж, казвайки, че се е преместил в Лондон за две години и работи усилено върху новия си албум.

Дискусиите са закрити за тази страница